Home Despre ANBBPR||afla cine suntem Inscrie-te in Asociatia Nationala a Bonelor si Babysitters Profesioniste din Romania

In conformitate cu prevederile Statutului Asociatiei, calitatea de Membru se acorda la cerere, in urmatoarele situatii:
- Persoana interesata sa adere la Asociatie este bona sau babysitter calificata in aceasta ocupatie in baza unui curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, sau
- Persoana interesata sa adere la Asociatie este persoana fizica sau juridica ce isi desfasoara activitatea in domeniul sanatatii, educatiei, sau ingrijirii, supravegherii si protectiei copilului, sau
- Persoana interesata sa adere care are calitatea de angajator al bonelor/ baby-sitters calificate.
- Persoana juridica de drept privat romana sau straina care are printre scopuri profesionalizarea domeniului de ingrijire la domiciliu a copiilor din Romania, prin sprijinirea dezvoltarii abilitatilor profesionale ale personalului de ingrijire si prin sprijinirea activitatilor de educare a parintilor in selectarea si angajarea unei persoane calificate si care este infiintata si functioneaza in conformitate cu legislatia tarii in care se afla.

PERSOANA FIZICA

1. Cerere de aderare completata si semnata de catre solicitant;
  2. Copie act de identitate al solicitantului;
  3. Copie Certificat de calificare profesionala emis in conformitate cu prevederile Autoritatii Nationale a Calificarilor;
  4. Declaratie pe propria raspundere cu privire la desfasurarea activitatii in domeniul sanatatii, educatiei, sau ingrijirii si protectiei copilului;
  5. Dovada achitarii taxei de inscriere (100 de lei);
  6. Dovada achitarii cotizatiei anuale (70 de lei).

IMPORTANT: Membrii Asociatiei beneficiaza de inscriere gratuita in Registrul National al Bonelor si Baby-sitters Calificate din Romania.

Descarcati  formularul de inscriere persoane fizice in ANBBPR si faceti urmatorii pasi:

• printati formularul de inscriere in ANBBPR
• completati cu datele dumneavoastra CORECTE
• semnati documentele
• trimiteti-le in plic la adresa Str. Rodiei nr. 52, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030956
• platiti sumele precizate in cerere la o reprezentanta a BRD, in contul Asociatiei – nr. cont: RO65BRDE441SV69791784410

PERSOANA JURIDICA

1. Cerere de aderare completată și semnată de către solicitant;
  2. Copie Certificat de înmatriculare la Registrul Comerțului (în cazul societăților comerciale) sau Certificat de înscriere în Registrul Național al ONG (în cazul ONG-urilor);
  3. Copie document - dovadă cu privire la faptul că desfăşoară activitatea în domeniul sănătăţii, educaţiei, sau îngrjirii şi protecţiei copilului (de ex: Certificat constatator emis de ONRC în termen de valabilitate- pentru societăți comerciale, sau Copie Act constitutiv & Statut în forma actuală – pentru ONG-uri);
  4. Copie document - dovadă cu privire la faptul că care are printre scopuri profesionalizarea domeniului de îngrijire la domiciliu a copiilor din România, prin sprijinirea dezvoltării abilităţilor profesionale ale personalului de îngrijire şi prin sprijinirea activităţilor de educare a părinţilor în selectarea şi angajarea unei persoane calificate
  5. Copie Certificat de Acreditare furnizor de servicii de ocupare emis de AOFM valabil;
  6. Dovada achitării taxei de înscriere (200 de lei);
  7. Dovada achitării cotizației anuale (150 de lei).

Descarcati
formularul de inscriere persoane juridice in ANBBPR si faceti urmatorii pasi:

• printati formularul de inregistrare
• completati cu datele dumneavoastra CORECTE
• semnati documentele

ATENTIE!

Agentiile de recrutare si plasare bone/babysitteri vor folosi urmatorul formular.

Descarcati formularul de inscriere Agentii babysitting in ANBBPR si urmati pasii descrisi mai sus.